Hvad betyder fusioneringen med greatcontent?

I sommeren 2019 fusionerede TripsByTips med greatcontent, der begge er datterselskaber af forlagsgruppen MAIRDUMONT. Tekstproduktionen vil nu eksklusivt finde sted hos www.greatcontent.com, og er blevet udvidet til at omfatte mange sprog og emner. Projektforespørgsler kan stadig foretages via vores kontaktform. Følgende FAQs gælder nu greatcontent Group.

På hvilke sprog kan TripsByTips levere tekster?

Hvad koster det at bestille tekster hos TripsByTips?

Tager TripsByTips også oversættelsesopgaver?

Har jeg under projektforløbet en fast kontaktperson?

Hvornår bør jeg bestille et abonnement, og hvornår en kvote?

Hvilke typiske tekstformater tilbyder TripsByTips?

Tager TripsByTips også SEO- og temasøgning?

Hvor lang tid varer det at producere en stor mængde tekster?

Hvordan kommer teksterne på min hjemmeside?

I hvilke formater leverer TripsByTips teksterne?

Tilbyder TripsByTips også automatiserede publishing-løsninger?

Producerer TripsByTips også tekster uden for turisme?

Hvordan garanterer TripsByTips en konstant og homogen kvalitet?

Hvad laver TripsByTips ud over tekster?

Hvis dine spørgsmål ikke blev besvaret her,

Hvad er TripsByTips?

Indtil slutningen af 2019 blev turismetekster produceret og billeder markedsført på platformen www.tripsbytips.de. Freelancere havde muligheden for at skrive online markedstingstekster om turisme og betjene billedordrer til en fast pris.

Hvorfor kan jeg ikke finde flere ordrer ved TripsByTips?

Hvordan får jeg en konto hos greatcontent?

Hvorfor skal min konto hos greatcontent have et bestemt niveau?

Jeg har stadig en åben saldo hos TripsByTips. Hvordan får jeg mine penge?

Hvis dit spørgsmål ikke blev besvaret her,